[heading type=”h1″ ]Snijbloemen[/heading]

Snijbloemen in diverse opties:
[separator]

  • Boeketten, handgebonden & korenschoof gebonden
  • Rozen Hollandse rozen met 1 week goed garantie
  • Bloemstukken diverse stijlen met diverse ondergronden
  • Rouwarrangementen
  • Trouwarrangementen
  • Abonnement

[separator]

Snijbloemen

[separator]

“Bloemen is emotie, voor ons allen Particulier / bedrijven”

[separator]

Snijbloemen op het werk
Het is belangrijk voor een bedrijf om een representatief kantoor te hebben. Daarnaast is het voor de medewerkers van belang om te werken op een fijne zonnige werkplek. Bloemen bieden hier uitkomst.

[separator]

Blom Bloemen en Planten is lid van de Fleurop. Verzorging van Bloemen over heel de wereld.
Meer info: www.fleurop.nl

[separator]

Wat denkt u van iedere week een mooie vaas bloemen bij de receptie? Of een gezellig vaasje bloemen op het bureau? U kunt ook denken aan de directeurskamer of een speciale vergaderkamer waar klanten worden ontvangen. Elke week een andere vaas bloemen geeft het kantoor net weer een frisse uitstraling. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat zicht op bloemen en planten ontspannend werkt en de creativiteit bevordert. Nog meer reden voor een wekelijkse bos bloemen op het bureau.

[separator]

U kunt bij ons terecht voor een bloemenabonnement. Wij bezorgen de bloemen op maandag of iedere andere gewenste dag en nemen de lege vazen van de week daarvoor weer mee. U hoeft niet voor de vazen te zorgen dat doen wij.

[separator]

Graag komen wij langs om u persoonlijk te adviseren. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek; Adriaan Blom 06-53256198 (info@blombloemen.nl).
GRATIS
BLOEMEN PROEFABONNEMENT?
Indien u geinteresseerd bent in een bloemenabonnement , dan kunt u gebruikmaken van ons unieke aanbod namelijk de bloemen of arrangementen zonder verplichting
een week lang uitproberen.
Na deze week halen wij de vaas retour en beslist u of u wel of niet van onze diensten gebruik wil maken.