[heading type=”h1″ ]Planten[/heading]
[break]

Meerdere malen per week veilingverse aanvoer van kamerplanten, rechtstreeks vanaf bloemenveiling Flora Holland te Naaldwijk.
Leveren, installeren en onderhouden (op basis van diverse contractvormen) van planten op hydrocultuur voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen, neem contact op.
[separator]

Plantenwereld

[separator]

Planten zorgen voor sfeer in huis en tuin. Wij hebben een zeer divers aanbod in planten. Er zijn vele soorten en maten verkrijgbaar. In het tuincentrum vindt u een groot assortiment aan binnengroen en buitengroen.

[separator]

Binnengroen

[separator]

 • Groene plantenzijn over het algemeen sterk en hebben een lange levensduur. Ze kunnen op donkere plekken staan en vragen minder verzorging dan bloeiende planten.Er is een ruime keus aan groene planten bij ons verkrijgbaar.
 • Bloeiende planten hebben veel licht en verzorging nodig. Die bestaat uit op tijd water geven en geregeld bemesten van de plant.
 • Cactussen kunnen het doen met weinig water. Een aantal weken zonder is geen probleem. Het beste kunnen cactussen op een zanderige grond vertoeven. De meeste cactussen kunnen ook gaan bloeien als ze op een karig waterrantsoen staan.
  Er is speciale voeding en potgrond te verkrijgen bij ons tuincentrum.
 • Vetplanten vragen dezelfde verzorging als cactussen.
  Zij hebben ook deze speciale grond nodig.
 • Palmen zijn gemakkelijk te verzorgen. Ze groeien het beste uit de zon en op een niet te warme plek. Er zijn heel veel soorten en palmen in allerlei groottes.
 • Zijdebloemen; Groot assortiment losse bloemen, blad, kransen, hangers en planten.
  Ze zijn er in diverse prijs categorieën. Voor elk wat wils.

[separator]

U kunt bij ons ook kiezen uit een assortiment pot plant combinaties, welke u zelf samen kunt stellen.

[separator][separator]

Buitengroen
[break]

Heesters, vaste planten, kuipplanten, 1-jarige planten en bomen behoren tot ons assortiment in het tuincentrum. Er is een variatie van soorten en maten verkrijgbaar. Bijna dagelijks wordt er aangevoerd vanaf de kwekers.
[separator]

 • Heesters zijn er in verschillende types te verkrijgen bloeiend of groenblijvend. De planten zijn allemaal pot gekweekt en kunnen hierdoor het hele jaar door geplant worden.
 • Vaste planten zijn zeer goed te gebruiken voor de kleuren en de variatie.
  Er zijn vele soorten te krijgen en op kleur of geur gesorteerd.
 • Kuipplanten zijn niet winterharde planten die moeten overwinteren in en beschutte en vorstvrije omgeving.
  Geef deze planten tijdens de wintermaanden minder water en voeding.
  In maart het water geven opvoeren en bemesten voor een goede start van het seizoen.
 • 1-jarige planten sterven aan het eind van elk seizoen af. Elk jaar moeten deze opnieuw worden aangeplant. Geef deze planten wel regelmatig water en voeding, zodat u de hele zomer een mooie bloeiende plant.
 • Bomen worden meestal aan de rand van de tuin geplaatst, maar als u ze middenin plaatst dan kunt u interessante doorkijkjes naar dieper gedeelten van uw tuin creëren. De bomen zorgen natuurlijk ook voor lekkere schaduwplekken. Er zijn vele soorten en maten te krijgen met diverse bladvormen en kleuren.

[separator]

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.